Trädgårdstider

Ungefär så här ser våra dagar ut just nu, vi hänger i trädgården när vädret tillåter och jag springer omkring och pular med alla blommor. Man får hålla sig hemomkring när det vankas potträning och ur den synpunkten är det ju ganska lägligt med corona-tider, det känns helt ärligt så trist att lägga Ludwigs ledighet på det här men det är ju ett måste! Han känns verkligen för stor för att ha blöja! Igår var han superduktig och gick aktivt till pottan när det vankades både kiss och bajs men idag har vi ett bakslag och han har nästan vägrat att sätta sig på pottan! Gäsp!!

Idag skulle egentligen kusinerna komma hit och leka men lilla Wille har åkt på feber och utslag så vi sköt på det besöket för säkerhets skull. Jag tänkte dock ändå göra en ny “Pippi-tårta” (utan mannens inverkan, tyckte den förra blev alldeles fördärvad efter att han hade gjort sitt) som vi hade planerat att bjuda på till fikat, Ludwig har tjatat om sin Pippi-tårta i flera dagar nu! Sen får vi se om vi vågar oss på att ta Ludwig på en ridtur för han har blivit helt besatt av hästar, kanske om man matchar det direkt efter att han gjort ettan och tvåan samt tar med pottan? Så svårt det där…

Alltså spana in den här blombuketten som jag skördade igår, vi hade ett gigantiskt hav av dessa “prästkrage-liknande” blommorna så jag passade på att fixa helgbuketten från trädgården. Jag vågade dock inte ta in blommorna eftersom vissa av dem hade bladlöss på stjälkarna, så vidrigt! Däremot fick trädgårdsbordet prydas av dem.

One comment on “Trädgårdstider

  1. Jag rekommenderar starkt den här bärbara pottan, så snorig att ha med
    https://www.babyland.se/my-carry-potty-1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.