Tredje gången gillt…

Det sägs att man lär sig av sina misstag, inte när det kommer till min man och mängden sås!! Haha, ja ni ser ju själv!! Jag nämnde ju att vi skulle ge oss in på en tredje version av Ludwigs “Pippi-tårta” och då beslutade vi oss för att göra Calles fasters recept, en tårta som han minns som den godaste han ätit så förväntningarna var höga! När det kommer till bakverk tycker ju jag att halva upplevelsen är hur bakverket ser ut och den här kreationen lockade ju inte direkt ögat men alltså jag måste hålla med om att den var riktigt god! En av de godare jag ätit, tårtbottnen består av maräng med krisp i och den gör hela tårtan! Nästa gång vi tillagar den ska dock jag vara chef över innehållet och stylingen, jag kommer addera lite mer grädde så man kan dölja kanterna, vi var båda eniga om att mer grädde hade gjort den ännu godare. Vi la även till ytterligare jordgubbar vid sidan…

Nästa gång vi tillagat den ska jag dela receptet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.