Trettondagen med mina små

Ludwig 4 år

Trettondagen med mina små

Helgdag i Sverige, arbetsdag i Danmark. Med andra ord blev det jag och barnen här hemma idag. Bestämde mig för att göra det lite roligare än jag egentligen hade ork till och det verkar gått hem. Vi körde lite ”kalas” för Ludwig och han fick bestämma menyn så det blev ”dansk korv” och nudlar. Han fick givetvis sitta på födelsedagsplatsen och till efterrätt blev det Superhjälte-glass! Alltså ni ser ju på minspelen hur nöjda de blev över detta upplägget! Nöjda barn, nöjd mamma! Efter lunchen packade vi cykelvagnen och gick ner till havet. Det var så himla fint väder idag men ändå kallt i luften, helst nere vid vattnet. Vi stannade en stund och gick sedan hemåt med några små stopp på vägen. Eftermiddagen lektes det som bara den för att rundas av med ett bad innan pappan kom hem och bytte av en slutkörd morsa.

Nu har jag jobbat en stund och ska strax krypa till kojs… Superhjälteglass

Det här med att planera för ett födelsedagskalas känns ju helt hopplöst i dessa tider. Jag är så TRÖTT på att bjuda in och sedan att det ska behöva ställas in i sista sekund. Det är nästan så att jag känner att då kan det lika gärna vara, vi skippar kalasen. Skämtosido, jag vill ju att barnen ska få ha sina kalas men ni förstår säkert!

Förhoppningsvis kan i alla fall mamma och Jocke komma hit nästa helg och sen får vi se hur vi gör med barnkalas. Ludwig hade ju inget barnkalas förra året på grund av pandemin så jag vill verkligen att han ska få ha ett riktigt kalas i år. Med facit i hand så är nästan från och med nu som det är lönt att ha barnkalas för innan dess är de nästan för små och förstår ändå inte vidden av det… Födelsedagskalas Jag är glad jag släpade med kameran för jag så fina ögonblicksbilder på mina små…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.