Tulpanlökar – La Belle Epoque

Tulpanlökar

Mina kära tulpanlökar! Det är så himla kul att se hur något som man har planterat tar fart och börjar att växa! Nu längtar jag efter att mina tulpanlökar ska blomma! Jag kommer att få ett helt hav av den alldeles ljuvliga tulpanen La Belle Epoque! Den är alldeles magisk! Lite synd att tulpaner bara blommar en gång och att lökarna sedan är körda! Vissa tulpansorter har jag förstått kan blomma två gånger men jag tror att de här hör till den ettåriga sorten. Jag fick den här tulpanrabatten i födelsedagspresent av svärföräldrarna som också är väldigt intresserade av blommor, världens bästa present! Det kostar nämligen en slant att köpa blommor och allt som hör där till så det är perfekt att önska sig det av nära och kära.

Slutkörd

Ikväll är jag bokstavligt talat helt slutkörd! Maken är ute och nattar barnen i vagnen och så snart jag har skrivit klart detta inlägget ska jag slå mig ner i soffan. Det får bli så ikväll, öven om jag egentligen hade planerat att sitta med lite bildbehandling. Igårkväll var det kvällsföreläsning på fotokursen som jag går. Det är så bra för föreläsningarna spelas nämligen in och så kan man titta på dem när det passar ens eget schema, sen har man oftast någon hemläxa tills nästa lektion. Denna gången ska vi jobba med ljussättning och det ser jag så fram emot att laborera med. Det får bli helgens projekt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.