Tulpanrabatt med fel tulpansort

Tulpanrabatt

Tulpanrabatt

Så här ser min tulpanrabatt ut, rabatten med fel tulpaner i! Haha! Jag tycker de här tulpanerna ser lite ut som pioner med dess täta blad, färgen är dock ingen favorit hos mig. Men de är väldigt vackra! Jag älskar ju creme-färgade tulpaner och hade verkligen sett fram emot att plocka in mina La Belle Epoque! Det får bli nästa år istället. Jag är ju extra förtjust i blomsterhav så därför bestämde vi oss för att ha en hel rabatt fylld av tulpaner. Det blir ungefär 100 tulpaner av 50 lökar för det verkar komma två tulpaner per lök. Idag tänkte jag plocka in min första bukett och sätta i min Äng-vas.

Tulpanrabatt

Tulpanrabatt

Copper Image

Jag tror bestämt att det här är tulpansorten som heter Copper Image.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.