Tulpanrabatt x 2

Tulpanrabatt

Tulpanrabatt x 2

Nu blommar äntligen tulpanerna i trädgården. Eller åtminstone några utav alla lökar som jag planterade i höstas. Jag satte även några runt träden vid lekstugan men de har inte kommit lika långt och blommar nog först om någon vecka. I tulpanrabatten på bilden ovan hade jag förra året de rosa tulpanerna på bilden längre ner. Jag var inte säker på om de skulle blomma fler gånger så därför fick de placeras om till en mindre attraktiv plats. Ingen blev gladare än jag när de bestämde sig för att titta fram en gång till… Solrosor Utomhuskruka

I fredags var jag och Calle på fest tillsammans för första gången sedan vi fick barn. Vi hade så kul och jag fick verkligen mersmak för att komma ut lite oftare. Dagen efter vart dock inte alls lika rolig! Jösses så dåligt jag mådde fram mot eftermiddagen när tröttheten tog över. Barnen var oförskämt pigga och otroligt svårnattade just denna kvällen så minutrarna kändes som en evighet. Jag hann bara precis landa i soffan, trycka i mig en skål med ostbågar och lite godis innan jag däckade.

Idag var det så skönt att vakna upp utvilad med ny energi. Calle & Ludwig kickade igång dagen med simskola och det var så mysigt att bara ha Elsa hemma i ett par timmar. Hon lekte så fint och var så lugn. Så fort Ludwig kom hem var det åter igen kaos. Det är precis som att de triggar igång varandra och intensiteten multipliceras med 1000. Vi insåg att vi var tvungna att åka iväg en stund på dagen för att ”rasta dem” så det fick bli hästridning i Klagshamn. En så uppskattad aktivitet hos både Ludwig & Elsa… Tulpanrabatt Förkultivera Dahlior

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.