Tyngdfilt för barn – Sleepy Sheepy

-inlägget publiceras i reklamsamarbete med the NAP Lab

Tyngdtäcke barn

Sleepy Sheepy – en tyngdfilt för barn

Nu har vi provat den här alldeles bedårande söta tyngdfilten i en vecka. Utan att överdriva så var det här precis vad vi behövde! Sleepy Sheepy är alltså en snuttefilt, ett gosedjur och en tyngdfilt i ett. För Elsa var det kärlek vid första ögonkastet, även för Ludwig som konstant ska ta det lilla lammet ifrån Elsa. Det finns studier som visar på att en liten tyngdfilt kan hjälpa barn att slappna av. För vår del har det verkligen fungerat…

Sedan jag slutade att amma, vilket var i samband med att Elsa blev gipsad, har hennes trygghet vid nattningarna varit handen på magen. Hon har liksom greppat tag om ens hand och klappat den och tryckt den mot sin lilla mage tills dess att hon slutligen fallit i sömn. Den där handen och nappen har varit våra vapen. Problemet är bara att när hon sedan har somnat så tar vi bort handen vilket hon genast upptäcker så fort hon vaknar till. Jag överdriver inte när jag säger att vi har behövt gå upp till henne 5-6 gånger per kväll bara för att lägga handen på magen. Samma mönster har följt under nätterna. Igårkväll gick vi inte in till Elsa en endaste gång. Förstår ni lyckan???

På nätterna vaknar hon fortfarande till några gånger men då räcker det att vi först lägger handen på magen och sedan snabbt rättar till tyngdfilten. Oftast beror det på att tyngdfilten glidit åt sidan eller att hon försöker att vända på sig. Sömnen mina vänner, den är guld värd!

The NAP Labs mål är att förbättra hur vi sover. Dett gör de med vetenskapligt förankrade metoder och produkter. De har ett nära samarbete med några av Sveriges främsta sömnforskare och experter. Tillsammans med dem tar de ständigt fram nya riktlinjer, guider och produkter. Om ni har problem med sömnen bör ni spana in deras sortiment och med min kod “thessan.se25” får ni 25% rabatt på deras sortiment (ej sängar eller sängkläder från Luxury Hotel Collection). Koden är giltig fram till 22/3.

Nattningsrutiner barnSömnrutiner barn Tyngdfilt the Nap Labthe Nap Lab Sleepy Sheepy Tyngdfilt för barn Tyngdfilt för barn Tyngdfilt för barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.