Under my umbrella

IMG_3254

Kappa: Tiger of Sweden / Halsduk & paraply: Barbour / Jeans: Mango / Stövletter: GANT / Väska: dbramante1928 / Klocka: Daniel Wellington -adlinks

IMG_3260

IMG_3251

Höstrusket har verkligen kommit för att stanna känns det som, visserligen tycker jag om när man kan klä sig lite varmare för det är så mycket enklare att mixa och matcha sina outfits men jag gillar verkligen inte kylan. Jag avskyr att frysa! Den här outfiten har jag visat er tidigare men inte med utfällt paraply, snacka om att jag har fått användning av mitt nya paraply sedan jag fick det och visst är det snyggt?! Det är även väldigt behändigt i storlek så jag får plats med det i datorväskan när jag går till och från kontoret! Tack till mina fina ”svärisar” som gav det till mig i födelsedagspresent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.