Ut på tur, aldrig sur!

-inlägget publiceras i reklamsamarbete med Vinga Home-

Kylryggsäck

Ryggsäck kylväska

Kylryggsäck – perfekt att packa picknicken i

Förra året bestämde vi oss för att bli en “friskusfamilj”. Minst en gång i veckan vill vi komma ut i naturen tillsammans med barnen. Jag tycker att vi har hållit vårt löfte ganska bra men nu har jag höga förväntningar på vad 2021 ska erbjuda. Än så länge har vi bara utforskat närområdet men så snart det blir lite varmare vill jag bredda våra vyer. Det blir dessutom enklare ju äldre Elsa blir. Så här i efterhand är jag så stolt över att vi ändå kämpade på med våra utflykter trots att Elsa var gipsad. Fy så bökigt det var!

I helgen när vädret var fullkomligt magiskt packade vi vår nya kylryggsäck med fika och gick ner mot havet. Solen stod högt på himmelen, det var alldeles vindstilla och vattnet hade frusit till is. Det var som en idyll som öppnade sig för oss när vi kom ner till vattnet. Hela havet var fullt av folk som åkte skridskor och gick omkring på isen. Det var precis ett sådant där tillfälle som man kan plocka fram ur minnet när man har en mindre rolig dag.

Sedan man fick barn har allt det praktiska blivit så mycket viktigare. Att ha med sig en liten picknick är ett måste när man lämnar huset. Blodsockret kan falla snabbt för de små och då gäller det att fylla på reserverna. Kaffe är också något som bör packas ner, man vet aldrig när barnen får ett utbrott och man således behöver ladda batterierna för att kunna hålla sig lugn i dessa stressiga situationer. Sen är det också så förbaskat mysigt att ha den där picknicken med sig nu när man är en familj. Det känns så idylliskt på något vis. Man har ju själv minnen från när man åt de där mackorna med ost och gurka på efter att man hade hoppat sig svettig i bassängerna vid Hälleviksbadet.

Rabattkod

Med min rabattkod “thessan” får ni 20% rabatt på alla köp från Vinga Home (går ej att kombinera med presentkort).

Outdoor utstyrsel

Kylryggsäck

Kylryggsäck

Den här kylryggsäcken är så smart! Den rymmer precis det där nödvändiga och den är dessutom så smidig att bära med sig på ryggen. Ni med små barn vet hur viktigt det är att ha händerna fria när man ska någonstans med barn. Plötsligt måste man rycka in och bära upp de där yrvädren för att de har alldeles för mycket spring i benen. Jag kan inte nog påpeka hur nöjd jag är med denna väska som numer är en trogen följeslagare vart vi än ska. Likaså termosen som inte bara fyller sin funktion utan dessutom är så fin!!

Kylryggsäck

Termos

Termos

To-go-mugg

Kylryggsäck (klicka här), termos, to-go-mug, termosflaska. Ja allt finner ni i Vinga Home‘s sortiment. Även det vackra proslinet (klick) som jag brukar duka med.

To-go-mugg To-go-mugg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.