Utanpåliggande spröjs

Utanpåliggande spröjs

Utanpåliggande spröjs och vita fönster

Det är precis vad jag funderar på när det kommer till nästa renoveringssteg av vårt kära hus. Något som jag har haft i åtanke sedan vi köpte huset men inte riktigt kommit fram till om det är det rätta! Jag har börjat googla runt men blir inte riktigt klok på vad man ska ha. Helst av allt hade jag bytt ut alla fönstren till nya med integrerad spröjs. Det är dock inte ekonomiskt försvarbart med tanke på att fönstren inte har så många år på nacken. Vi får se om vi ens når dit, vi kanske rent av flyttar innan. Just nu är vi ju i full gång med källaren och efter det ska uterummet färdigställas, sen blir det i vart fall en liten paus innan vi gör något nytt. Jag älskar att drömma mig bort och fantisera om hur jag vill ha det, jag kan riktigt se det färdiga resultatet framför mig.

Förresten är det bara jag som har reagerat på att det är så många bloggare som bokstavligen har övergett sina portaler? Det känns nästan som en trend för 2020! Jag hade ett par inspirationsbloggar som jag följde slaviskt och det är så trist att inte längre kunna kika in där och hämta energi. För det var precis det jag gjorde, jag blev så peppad och fick energi av att följa dessa bloggarna. Det är liksom inte alls samma sak med Instagram som att följa en blogg. Dela gärna tips på bra bloggar som ni tror att jag kan gilla…

2 comments on “Utanpåliggande spröjs

  1. Det har nog sannolikt varit flaggfönster på dessa husen från början, men någon gång på typ 60-talet har de förkortats lite på höjden och ändrats till vanliga fönster som en energibesparingsåtgärd. Det hade säkert varit fint att återställa till den typen av fönster men det är nog ett väldigt stort projekt haha!

    • Det har du nog rätt och jag håller med, det hade blivit så fint! Nästan lite synd att fönstren redan var bytta innan vi köpte huset! Hade de varit gamla och skrangliga så hade det känt OK att lägga mer pengar på att byta ut dem helt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.