Uterum med spröjsat skjutparti

Uterum med spröjsat skjutparti

Uterum med spröjsat skjutparti

Var gång jag knäpper av en ny bild på vårt uterum blir jag så positivt överraskad. Det där spröjsade skjutpartiet har verkligen lyft hela uterummet. Man vill ju inget hellre än att smyga in där med en kopp kaffe och sätta sig. Jag passade på att föreviga snön för man vet aldrig när vi får njuta av ett vinterlandskap här nere i Skåne igen. Nu längtar jag dock tills det blir vår. Jag vill sätta tänderna i den renoveringen som kvarstår av vårt uterum för att inte glömma inredningen. Den sistnämnda längtar jag nästan mest efter.

Vi har haft Ludwig hemma denna veckan. I söndags kändes han väldigt hängig och fram mot kvällen fick han feber. Jag tycker att det är så läskigt var gång barnen blir sjuka. Det var verkligen inte mycket med honom och när han sedan blev rosslig i halsen kändes det inte alls bra. Ni som följer mig vet att han åkt på några omgångar med Falsk krupp och jag är så rädd för att han ska få det igen. Det är bland det läskigaste jag varit med om. Det låter som att ens barn kvävs, på den nivån är det! Febern försvann dagen efter men kom tillbaks på kvällen. Nu har han varit både feber- och snorfri i två dagar så det var ett märkligt sjukdomsförlopp. Nu har dock jag åkt på en förkylning. Halsont, hosta och snorig.

Igår skickade jag in ett Covid-test och fick svar redan idag och det var negativt.  Uterum med spröjsat skjutparti

Här (klick) kan ni se hur vårt uterum såg ut innan renoveringen. Om ni vill ha mer inspiration på uterum med spröjsat skjutparti kan ni spana in Expoduls hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.