UV-kläder för barn

UV-kläder för barn

Någon mer än jag som håller på att smälta bort i värmen? På senare år har jag kommit fram till att jag är en person som inte gillar när det är för varmt. Egentligen har jag nog aldrig varit det men inte riktigt velat inse fakta. Hur kunde man tex åka på solsemester mitt i högsommaren för att jaga ännu högre celciusgrader? Ni vet när det är sådär varmt att kläderna bokstavligen klibbar så fort man kommit ur duschen efter en lång dag på stranden. Att jag dessutom kunde få för mig att locka håret dessa dagar är ju alldeles befängt! Haha! Nåväl, nu till UV-kläder för barn. Så viktigt! Vi får dock kämpa med att få på Ludwig kläder när han ska bada för han vill allra helst springa naken hela dagen lång. Yes, vi är inne i en nakenperiod nu. Jag smörjer och smörjer och smörjer för jag är så rädd att han ska bränna sig. Han verkar nämligen inte fått något pigment som helst för han är alldeles vit. Batman UV-dräkt

Batman UV-dräkt

Den här UV-dräkten från H&M är dock väldigt populär, allt med superhjältar står högt på listan just nu. Han tar på sig dräkten, spänner musklerna och säger ”Batman” eller ”Spindelmannen” eller vad det nu är han har för superhjälte-kläder. MEN varje gång han ska bada åker den av för då ska han minsann inte ha några kläder på sig för de blir blöta!!

UV-kläder för barn

UV-dräkt Lindex

Elsa har fått ärva Ludwigs gamla UV-dräkt och bär även hans gamla sandaler och keps. Man får allt lite flashbacks från när det var Ludwig som stod där vid det lilla badkaret och lekte med vatten 1,5 år gammal.

UV-kläder för barn

UV-kläder för barn

UV-klänning PRTECT

Utöver UV-dräkterna har Elsa även en rad andra UV-plagg, som tex denna söta klänningen med volangärm. Alltså jag dör söthetsdöden! Det känns verkligen så skönt när barnen bär UV-kläder för jag är så rädd att de ska bränna sig. Det är även plagg som torkar väldigt snabbt i solen vilket är klockrent sådana här dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.