Vacker vas – en perfekt inredningsdetalj

-blogginlägget publiceras i reklamsamarbete med Vackra Detaljer-

Vacker vas

Vacker vas – perfekt för trädgårdsblommor

Det är väl knappast någon som kan ha undgått min kärlek till vackra blommor? En relativt nyfunnen kärlek som verkar bestå. Allra helst hade jag haft hela hemmet till bredden fyllt av färska snittblommor. Något som jag hoppas på att kunna införliva till sommaren när trädgårdsblommorna står i blom. Mest ser jag fram emot mina Dahlior men jag har även införskaffat några nya perenner. I helgen köpte jag till exempel sex plantor Röd Solhatt, den tänkte jag plantera i mittenrabatten som fortfarande har lite tom yta.

Nåväl, om man ska ha många blommor krävs det även många vaser. Jag är minst lika svag i vackra vaser som jag är svag i färska snittblommor. Därför vill jag passa på att lyfta fram Vackra Detaljer’s utbud av just vaser. Vackra Detaljer är en inredningsbutik som du finner online. Produkterna som du finner här genomsyras av den moderna skandinaviska stilen blandat med lantliga mer avslappnade detaljer. Är du sent på att hitta en present så är det här du ska shoppa loss då en del av deras koncept är just snabba leveranser. Med största sannolikhet har du paketet tillhanda redan dagen efter orderläggning!

När det kommer till det breda utbudet av vaser så finns det något för alla. Oavsett om det är en vas till barnens handplockade sommarblommor eller 50-årsbuketten! Mönstrade, moderna, klassiska, genomskinliga, färgglada eller diskreta!! En vas kan dessutom användas i sin enkelhet som en vacker inredningsdetalj! Jag blev fullkomligt förälskad i vasen på bilden ovanför, jag blev minst lika förälskad i arrangemanget av blommor. Tänk så simpelt men ändå så vackert! Det är precis den typen av vaser som jag behöver till alla mina trädgårdsblommor. Jag är ju ingen expert på att binda vackra buketter och då är det perfekt när man bara kan sticka ner några enskilda blommor på det här viset.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.