Vår första dag på Kreta

Kreta

Vår första dag på Kreta

Jag lyckades att knäppa av några bilder på Kreta redan första dagen då vi anlände. Detta trots en mardrömsresa som fullkomligt sög musten ur mig. Tänkte först i detalj berätta om händelseförloppet men jag nöjer mig med att skriva att Ludwig spydde sig igenom precis hela resan. Alltså kan ni förstå paniken? Mellan kräkningarna var han superpigg och väl framme på Kreta var han i princip helt återställd och sprang omkring precis som vanligt. Det som vi först trodde var en matförgiftning visade sig istället vara en maginfluensa som resten av familjen två dagar senare fick känna på. Yes, hela familjen var sjuka på vår efterlängtade semester. Det känns verkligen så surt, även i efterhand känner jag mig så ledsen över det. VARFÖR just då?? Vi gick miste om två dagar och fick en erfarenhet som vi gärna hade varit utan.

Nåväl, när vi anlände fick vi ett varmt välkomnande på hotellet som hade dukat upp en flaska bubbel och ett fruktfat på balkongen. Senare på kvällen gick vi omkring på Resorten och hamnade till slut framför en Bubbel-show som var väldigt uppskattad av barnen. Alltså det hotellet hade så mycket att erbjuda och vi hann inte med att njuta av hälften av allt vi tänkte hinna med under den veckan vi var där.

När vi landade möttes vi av en klarblå himmel och strålande sol. 25-26 grader vilket är alldeles perfekt enligt mig. En väderprognos som höll i sig nästan hela veckan. De två sista dagarna blev det blåsigt och en del moln på himlen.

Kreta Kreta Kreta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.