Vår midsommarafton

Vi hade inte kunnat få ett bättre midsommarfirande, det var verkligen en midsommar för barnen och oj så roligt de hade. Linda & Aleks hade nämligen tagit med deras hoppborg som blev en succé hos precis alla barnen, stora som små. Dajana & Patrik har dessutom full ”barnmundering” i trädgården och allt från rutschkana till sandlåda fanns på plats, för att inte tala om ballongerna som Ludwig fullkomligt älskade att springa omkring med. Men OJ vilken insats som krävs av oss föräldrar, jag var fullkomligt slut när det var dags för Ludwig att nattas i sin vagn. Midsommar är inte längre vad den brukade vara, den är inte längre en högtid för oss vuxna. Nu springer vi konstant efter våra små och ser till så att deras dag blir den bästa för dem, vilket jag i och för sig älskar att göra men det går inte att sticka under stolen med att man är ganska trött när kvällen nalkas.

Jag körde på förra årets favoritklänning som för mig är en traditionell midsommarklänning, Ludwig bar byxor och skjorta i linnetyg som matchades med hans alldeles bedårande söta sandaler och givetvis hade vi båda en krans på huvudet. Blommorna i trädgården är nästintill överblommade så det var inte det lättaste att få ihop två kransar, jag bar en krans med rosa rosor (som ser ut som pioner) och Ludwig fick prästkragar i sin.

Vi gjorde ett antal försök till att ta en traditionell midsommarbild men det är lättare sagt än gjort att fotografera det här lille busfröet numer, han är inte riktigt samarbetsvillig så det gäller att ta till alla knep. Äpplen är tex väldigt intressanta men då blir det istället svårt att få honom att titta in i kameran, haha! Att få en bild på oss alla tre tillsammans är helt omöjligt!   

 

Med skjortan utanpå, kepsen på sned och byxorna uppknäppta! Det måste väl ändå vara ett bra betyg på denna högtid, Ludwigs andra midsommarafton. Tänk hur mycket som händer med de små bara på ett år, förra året kunde han inte ens krypa och nu springer han omkring likt ett yrväder och busar med alla andra barnen.

Helga gänget samlade och tack till värdparet som styrde upp denna dag alldeles förträffligt och tack till Aleks som förevigade oss alla med en gruppbild. Idag har jag legat pall här hemma och kvällen kommer att gå i samma fotspår…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.