Vårens trendfärg är blått!

vårens trendfärg

Vårens trendfärg är blått

När jag cyklar till kontoret lyssnar jag alltid på någon podcast. De jag brukar skifta emellan är P3 ID, P3 Dokumentär, Under femton och SäkerStil. I den sistnämnda snappade jag upp att vårens trendfärg är blått och ingen blev gladare än jag som är en sann missbrukare av just den kulören. På senare år har jag dock fått in lite andra färger i garderoben men blått är fortfarande en av mina favoriter och jag tror nog aldrig att jag kommer att tröttna. Därför valde jag att i år utöka min skara av favoritkoftor i just blått. Den här skönheten från Stenströms har jag nämligen även i beige och mossgrönt. Jag ÄLSKAR dem och använder de så ofta, både på kontoret men även vid festligare tillfällen. Den är så skön att ha på sig samtidigt som man får känslan av att vara uppklädd. Här har jag stylat den med ett par vida byxor från Filippa K, även de i blått fast i en mörkare nyans. Jag kör nästan oavkortat mina byxor ifrån just det varumärket, de sitter som en smäck och är framförallt bekväma.

Idag begav jag mig hem från kontoret en timme tidigare för att kunna hämta barnen lite tidigare än vanligt. Jösses vilken skillnad! Barnen gick glatt hem (jag brukar alltid få bära en skrikandes/gnällandes Elsa hela vägen hem, jag pallar inte ta cykelvagnen för det tar mycket längre tid) och vi slog oss ner i soffan och åt vindruvor ihop innan jag började med middagen. Alldeles, alldeles underbart när man får ett sådant avslut på dagen. Nu sover de båda och vi ska slå oss ner i soffan och se på Husdrömmar och äta choklad (äter på tok för mycket choklad) innan det blir en tidig kväll i sängen. Imorgon har jag ännu en intervju som står på agendan. Ser så fram emot att tillsätta tjänsten som ligger ute just nu.

Ljusblå cardigan Vårens trendfärg Stenströms Klassisk outfit Stenströms Vårens trendfärg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.