Vårig färgskala på pläd och kuddar

PlädVårig färgskala på pläd och kuddar

Vardagsrummet här nere har fått sig en uppdatering i form av härligt våriga kuddar och en matchande pläd. Jag försöker alltid uppdatera lite accessoarer i hemmet när vi går in i en ny årstid. Det känns så fräscht att anpassa färgskalan efter vilken tid på året vi befinner oss i. Både pläden och kuddfodralen är faktiskt nytillskott för i år, Classic Collection har så mycket fint att välja emellan så jag kunde inte låta bli. Dessutom har jag redan både en pläd och flera kuddfodral från det märket och är så sjukt nöjd med kvalitén. Ett tips om ni är på jakt efter något nytt till hemmet…

Nåväl, nog om inredning och nu till något mer privat. Jag har på riktigt börjat lärt känna mig själv och min kropp på en helt ny nivå de sista åren. Lite knäppt att man inte har gjort det tidigare men det ligger kanske något i det där som alla ”gamla” säger, att man hittar sig själv runt 40. Jag har precis tagit mig ur en dippvecka och inte helt otippat var det veckan innan mens. Den veckan är HEMSK! Motivationen suger, jag känner mig nere och nästan lite deprimerad. Jag tvivlar på mig själv och allt är rent ut sagt en pina. Så när dagen då mensen kommer, den dagen är allt som bortblåst och jag liksom svävar på moln. Idag hade jag kunnat bestiga ett berg utan att ens tvivla på om jag skulle klara av det. Hur sjukt är inte det? Nu får jag väl passa på att njuta i tre veckor för sen är det dags för en ny ”dippvecka” om jag nu har lärt känna mig rätt..

Classic Collection Franska tulpaner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.