Världens sötaste nattlampa

Vet ni vad, jag hade kunnat fixa här hemma i huset på heltid! Jag tycker det är så roligt att planera inredningen och sakta men säkert se hur alla bitarna faller på plats, det tar såklart tid men efter varje del som kommer på plats känns det så skönt. Ludwigs rum är ett rum som är under “konstruktion”, jag har inte riktigt kommit fram till hur vi ska ha det där inne för han har ju en del av rummet som ligger i vinkel och jag har så många idéer på hur den skulle kunna inredas men jag kan inte bestämma mig för hur vi ska ha det. Jag tror vi kommer lägga en heltäckningsmatta där och kanske platsbygga lite förvaring men samtidigt hade det varit så mysigt att tex ha sängen där inne och göra det till en liten sovalkov.

Jag och Ludwig kom precis hem från en playdate med Linda & Adrian, tydligen bästa medicinen för att få Ludwig att självmant sova middag för det tog inte många sekunder innan han slockande i bilen på vägen hem och nu sover han så gott i sin vagn. Själv tänkte jag passa på att ringa lite samtal, vi har nämligen lite i görningen här hemma som jag snart hoppas kunna berätta om. Oj vad det kliar i fingrarna!!

Denna söta nattlampan fick Ludwig av sin mormor & morfar i julklapp, alltså den är så himla söt och tydligen en stor favorit hos Ludwig för varje gång jag tänder den börjar han gapskratta och peka på kaninen. Jag har samlat lite smått och gott i hans STRING-hylla och visst ser den inbjudande ut?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.