Värmeborste från GHD

-inlägget innehåller annonslänkar från Lyko.se

Värmeborste – ett hjälpmedel när man vill få en “rundborstefönad” look

Jag lovade ju att dela med mig av en recension av mitt nya stylingverktyg värmeborsten. Nu har jag äntligen hunnit använda den ett antal gånger och jag är fullkomligt kär. Det var precis den är looken som jag ville få till men inte har lyckats med innan jag testade värmeborsten. Tidigare var jag en flitig användare av plattången men nu när jag har kortare hår så tycker jag att det är fint när det går lite inåt i topparna. Absolut finast är det när min hårfrisör fönar det med rundborste men alltså jag får aldrig till det själv. Nu blir det dock nästan lika fint som när hon gör det så jag är lyrisk.

Hur fungerar värmeborsten?

Värmeborsten är så enkel att använda. Man sätter på borsten på en knapp och när den är tillräckligt varm för att användas så spelar den upp en liten trudelutt. Jag har aldrig testat den på blött hår utan fönar först håret torrt och stylar det sedan med värmeborsten. Eftersom jag har väldigt tjockt hår så delar jag upp det och tar mindre partier åt gången för att få bäst effekt. Man drar liksom bara borsten igenom hårpartiet. Om man inte har så tjockt hår behöver man nog inte dela in det i sektioner utan kan rent av bara borsta igenom det från ena sidan till den andra. Som ni kan se på bilderna ovan så går mitt hår utåt i topparna och undertill är det liksom vågigt. värmeborste

Resultatet

Ja ni ser ju själva, wow säger jag själv! Äntligen kan jag fixa till mitt hår själv och känna att jag blir nöjd med resultatet. Nu har jag ingen spegel så att jag kan se när jag använder värmeborsten baktill men det står på inköpslistan. Jag lyckas ändå ganska bra utan spegel men det finns såklart utrymme till förbättring. Skillnaden mot att använda plattång är att håret får så mycket mer volym och ser i princip “rundborstefönat” ut snarare än platt som en pannkaka. Det blir så snyggt framtill och baktill ska vi inte snacka om för där har det aldrig blivit bra när jag använt plattång. Jag är så galet nöjd och en värmeborste är verkligen superenkel att använda.

värmeborste

Jag beställde värmeborsten här (klick), jag såg att Lyko dessutom har 20% på den just nu så passa på!

Ni får bortse från min utväxt, det är verkligen dags för ett nytt besök hos frisören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.