Vårnyheter i klädkammaren

Vårnyheter

Stickad tröja: Gestuz (såg att de rear ut denna nu, så surt när man betalat fullpris!!!) / Cape: Stenströms / Silkesblus: Stenströms

Vårnyheter i klädkammaren

På tal om att grönt är skönt! Haha! Den senaste månaden har jag investerat i tre (varav ni ser två i bilden) nya gröna plagg. Jag har verkligen fått dille på den gröna kulören. Alltså den är så snygg! Den känns sådär härligt vårig, precis som när man tar in en färsk bukett tulpaner i ett nystädat hem.

På tal om nystädat hem, idag kommer en ny städfirma hit! Det är ungefär ett år sedan som vi avslutade kontraktet med vår förra städfirma och nu äntligen har vi bestämt oss för att ta in en ny. Som vi har kämpat med att få ihop städningen här hemma med två små kids, på riktigt så är det en gigantisk utmaning. Jag förstår inte hur min mamma som dessutom var ensamstående under småbarnsåren (med TRE barn) kunde ha det så kliniskt rent som vi hade det hemma. Alltså det fanns aldrig en dammtuss så långt ögat kunde nå! Här hemma kan man samla en hel hand full av damm när det väl vankas städdag. Äntligen lite avlastning på den fronten! Nu hoppas jag bara att vi blir nöjda med dem också för den förra städfirman var katastrof.

Nåväl, dags att cykla in till kontoret nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.