Vattna med stil

-reklam för by Benson

Vattna med stil

Stilren vattenslang

Bevattningen har verkligen blivit en del i vardagen sedan man skaffade hus. Jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att trädgårdsarbete skulle bli ett slags intresse innan jag skaffade hus. Slöseri på tid, tråkigt och ett evighetsmaskineri var min uppfattning förr. Nu kan jag känna att det är lite som terapi för själen när man väl får en lucka till att pyssla om sina blommor. Det händer dock på tok för sällan för än så länge kräver barnen så mycket av ens vakna tid på dygnet. Jag kan tänka mig att när de har blivit lite äldre så kan man fixa med trädgården samtidigt som de sysselsätter sig med sina saker. Till viss del kan man göra det även nu men man måste hela tiden vara på sin vakt och övervaka dem så man får liksom inte den ron som man önskar när man ska fixa i sin trädgård.

Mitt mål med trädgården är att den ska kännas sådär lagom lummig och framförallt mysig vilket vi är på god väg att lyckas med. Vattna med stil

Rabattkod

Något som gör trädgårdsarbetet så mycket roligare är när man har trevliga redskap att jobba med! Som tex denna alldeles ljuvligt fina vattenslangen med tillhörande strålpistol. Den sistnämnda är så bra för det finns flera lägen på vattenstrålen, den som heter ”mist” är min favorit. Då blir det ett sådant här härligt ”sommarregn” som vi lyckats fånga på bilderna nedan. Barnen älskar dessutom att bli jagade med vattenslangen…

Med min rabattkod ”thessan10” får ni 10% på by Benson’s hela sortiment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.