Vegansk falukorv och invigning av uterum

Äntligen!

Alltså jag tror inte att ni förstår mysfaktorn på att sitta här ute och äta middag, omringad av ljuvliga Dahlior. Jag är så nöjd med placeringen av dessa höga Dahliorna för det blir som en vacker tavla inne i uterummet. De får bestämt behålla sin plats i rabatten även nästa år. Egentligen vill jag bara ha sådana här höga Dahlior i hela rabatten så vissa av plantorna får flytta till krukor.

Jag passade på att duka upp i uterummet inför ett samarbete (där jag lyfter just vegansk falukorv) på Instagram så det blev lite av en ”mini-invigning” av uterummet. Vi får se om vi hinner bli helt klara i år så att vi kan ha en mindre bjudning med vännerna här ute eller om det får vänta tills nästa år. Vi tänkte först köra en kräftskiva men det äter man väl främst i augusti/september så det hinner vi bestämt inte. Kanske kan jag ha mitt födelsedagskalas här? Jag har inte bestämt mig hur jag ska lägga upp mitt firande, om det rent av bara blir mamma & Jocke eller om vi faktiskt ska ha en hel ”familjebjudning”. Det känns nämligen inte som någon särskild födelsedag att fira men samtidigt så vet jag att mamma & Jocke kommer att fira mig oavsett. Vi får se hur jag gör.

Oavsett så ser jag så mycket fram emot när uterummet är helt klart, det här kommer bli mitt lilla ”happy place”. Vi använde uterummet flitigt redan innan renoveringen så nu kommer vi väl i princip att bo där ute. Jag ser mig själv sitta här ute med en kopp kaffe och skriva blogginlägg. Åh så mysigt! Tänk om det dessutom hade varit ett isolerat uterum, vilken dröm! Nåväl, det får bli nästa hus! Senare i veckan tänkte jag ordna med ett ”före- och efter”-inlägg utvändigt för nu är ju båda taken samt skjutpartiet på plats. Vi har bara en omgång målning av detaljer kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.