Veganska hamburgare – ett substitut till kött

Idag testade jag för första gången att grilla veganska hamburgare och det blev jätte gott, vi försöker nämligen att få in lite mer vegetariska/veganska rätter på menyn för det känns bra i hjärtat att inte hela tiden äta kött. Jag kommer dock aldrig att bli vegetarian men jag är heller ingen storätare när det kommer till kött, många gånger föredrar jag till exempel de vegetariska rätterna framför kötträtterna. En mix är helt enkelt det bästa för mig!

De här hamburgarna var redan smaksatta och ibland är det det enkla som är det godaste, nu när det är så varmt orkar man ju inte stå vid spisen någon längre tid. Vi toppade hamburgarna med guacomole, ost, skivad tomat, rödlök, ruccola och hamburgerdressing.

Konsistensen på de här veganska hamburgarna var förvånansvärt likt köttkonsistensen, väldigt matiga och gott kryddade.

Jag passade på att göra en enklare styling eftersom det rörde sig om ett betalt samarbete på Instagram, spana in min Instagram (klick) för att se mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.