Vi blir kollegor igen

Redo för Astrid Lindgrens Värld

Innan vi for iväg till Astrid Lindgrens Värld gav vi oss på ett försök till en gemensam familjebild. Det gick sådär, haha!

Tänk att jag och Jenny har känt varandra sedan 2007. Jag är så glad att vi fann varandra när vi båda började jobba som ekonomikonsulter på Deloitte. Vi kickade igång vårt första jobb efter examen med 2 veckors utbildning i Portugal och på den vägen är det. Lyckligtvis fick vi två dela rum och sedan dess har vi följts åt genom åren. Nu blir vi dessutom kollegor igen vilket känns overkligt! Precis innan semestern valde jag att säga upp mig från min nuvarande tjänst då jag fick ett kanonerbjudande på systerbolaget till företaget som Jenny jobbar för. Alltså jag längtar! Den 1e oktober börjar jag min nya tjänst och jag ser så fram emot det!

Det blir lite sämre uppdatering här inne under semestern för vi har bokstavligen fullt upp. Nu har mamma varit på besök i två dagar och vi har fått så mycket gjort. Mamma tog båda barnen medan Calle byggde hus till Robotgräsklipparen och jag rensade och organiserade bland allt vi ska förvara nere i källaren. Det blev en hel del som fick kastas på Miljöstationen. Bästa känslan när man rensar ut! Vi avslutade dessutom hennes vistelse i Malmö med att få en barnfri kväll på Kajuteriet här i Limhamn och det blev så lyckat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.