vi tar bröllopssviten

Nu har vi anlänt till vår sista destination och efter mycket velande hamnade vi i Quepos, vi insåg att det skulle bli ett alldeles för stort mission att ta oss till Tortuguero som vi först ville med tanke på att vi reser hem i övermorgon! Tråkigt men sant, jag ville så himla gärna åka flodbåten och titta på krokodilerna på nära håll samt se jättesköldpaddorna som lägger ägg på stranden.

Nåväl, nu får vi ytterligare lite sol vilket jag också önskade! Imorgon blir det en heldag på stranden och självaste julafton ska vi fira med att se Kalle Anka på datorn följt av en middag ute på stan. Vi checkade dessutom in i bröllopssviten här på hotellet så just nu avnjuter vi ett glas vin på vår gigantiskt stora balkong som till och med rymmer ett ”hemmagym”. Jag har inte tränat på snart två veckor så jag borde kanske ge mig på de där maskinerna innan middagen ikväll.

Hoppas ni alla haft en fantastisk julafton, det är allt lite speciellt att vara ifrån julmyset med familjen.

IMG_3851

IMG_3841

IMG_3854

IMG_9118

IMG_3860

IMG_9116

IMG_9117

Den här lilla sötnosen dök upp under bordet då vi satt och åt lunch, tydligen har hotellet hela fem stycken ”tama” leguaner som de till och med har döpt till namn varav en heter Maria (mitt andra namn så det var ju passande, hahaha).

IMG_9128Och den här fina fjärilen satt utanför vår dörr…

IMG_9122

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.