Vida byxor & sneakers

Vida byxor

Tröja: Gestuz / Byxor: Filippa K / Sneakers: Superga Vifa byxor

Vida byxor & sneaker

Jag har förstått på en del utav er att mina outfitsinlägg är saknade! Det gör mig glad för jag saknar också dem. Därför passade jag på att knäppa av ett par bilder innan vi for på Kräftskiva i helgen. Planerna för foto-location var mer storlagna än så här men alltså med två kids, ekvationen går inte ihop! Dessutom så regnade det givetvis exakt när vi skulle passa på att fotografera. Vida byxor och sneakers är för tillfället min melodi. Jag förstår inte varför men mina fötter har blivit så känsliga efter mina graviditeter, jag kan knappt ha några skor utan att få skav. Inte ens mina fina sneakers kan jag ha för länge.

Tröjan är en favorit i samlingen, jag känner mig så fin i den samtidigt som den är bekväm att bära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.