Vinkyl – en present till oss själva

Lyxig vinkyl

Vinkyl – en lyxig detalj i köket

Äntligen, det här har vi tänkt införskaffa länge men som ni vet så tar allt så lång tid! Nu står den dock här och glänser i köket, vår efterlängtade vinkyl. Till bredden fylld med goda viner! Det är en present till oss själva efter ett tufft 2020! Vinintresset är stort i familjen, eller snarare hos mannen. Jag tycker mest om att dricka det han serverar. Kräsen har man också blivit och det ÄR skillnad på rödvin och rödvin! Min favoritdruva är Zinfandel och tro det eller ej men jag har lärt mig att urskilja när det är ett rödvin av just denna druvan. Med andra ord så har jag lärt mig en del genom åren. Jag riktigt längtar tills vi kan bege oss på en vinresa till Italien eller Frankrike…

Vi gjorde en hel del research på vinkylar innan vi bestämde oss för just denna (klick) som vi beställde från Tretti.se som har ett enormt utbud av elektronikprylar. För min del var det viktigt att den var fin. För mannens del var det viktigare med två kylzoner och att det fick plats hyfsat många flaskor. Jag hade först presenterat denna kylen fast för 20 vinflaskor men det var alldeles för lite så vi möttes slutligen på halva vägen och körde på denna vinkylen fast för 40 flaskor. I efterhand inser jag att det var ett klokt val för vi fyllde ju genast upp kylen, haha! Jag tänker att vi får ha ett litet förråd i källaren också om det är så att vi har fler flaskor än så.

Vinkyl

Vinkyl

Det här är alltså en extern vinkyl som även går att byggas in i köksinredningen. Vi hade ett perfekt utrymme där denna fick plats och när vi sedan flyttar så tar vi bara med oss den och bygger förmodligen in den i köket. Någon gång i livet vill jag nämligen renovera mitt eget kök men det blir nog inte i detta huset. Vi är så sjukt nöjda och det känns verkligen lyxigt att välja helgens vinflaska nu…

Snygg vinkyl

vinkyl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.