Vit skjorta och jeans

Vit skjorta och jeans

Vit skjorta och jeans

Det var inte igår som jag bar vit skjorta sist men så plötsligt kom suget tillbaks. Jag tycker att det är så snyggt med just vit skjorta i kombination till ljusa jeans och loafers. Nu kan jag dessutom äntligen knäppa mina XS-skjortor igen, även om de känns på håret till för små. Jag har ju en hel del godingar som hänger längst inne i klädkammaren redo att återanvändas efter en lång paus. Underbart!

Insåg precis att det hunnit gå ett par dagar innan jag senast uppdaterade här inne, veckan har gått i ett helt enkelt. Jag kickade hur som helst igång den med en trevlig lunch i måndags, mötte upp en gammal Cloetta-kollega som jag inte träffat på länge.

Idag tog jag mig i kragen och sprang 5km, utöver det har jag även cyklat till kontoret. Min förhoppning är att jag ska hinna med ett gympass också men vi får se.  Vit skjorta och jeans Vit skjorta och jeans

2 comments on “Vit skjorta och jeans

  1. Så snyggt! Helt i min smak👌 var är kappa och jeans från? Och fortfarande lika inspirerande och bra blogg, även om jag är dålig på att kommentera!

    • Tack snälla du! Jeanse är från Filippa K och jackan är från maxmara! 🙂 Tack för din kommentar, det gör mig glad….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.