Låsning i knät pga felbelastning

Kaffemaskin

Låsning i knät

Jag som trodde att jag var på bättringsvägen när det kommer till mina gravidkrämpor. Sedan i somras efter att jag fick en låsning i det högra knät har jag regelbundet gått till Kiropraktor och sjukgymnast för behandling. Jag har testat allt från stötsvågsbehandling till akupunktur men inget tycks hjälpa. Låsningen i knät släppte dock genast efter att kiropraktorn knäckte till min rygg samt vred knät på plats. Smärtan som jag känner i ländryggen när jag ligger ner på hårt underlag kvarstår dock. Nu har jag dessutom råkat ut för en vridning i det vänstra knät och jag ser så otroligt mycket fram emot imorgon och att få en ny tid hos kiropraktorn.

Sjukgymnastens teori är att jag har ett muskelfäste vid ländryggen som har inflammerats. Därför har man testat att behandla området genom att öka blodtillförseln och försöka att starta en läkningsprocess. Smärtan som jag känner är likt foglossningssmärta och den framträder när jag ligger ner på hårt underlag eller rör mig hastigt och råkar vrida kroppen.

Låsningen i knät är förmodligen ett resultat av att jag felbelastar kroppen. Jag har fått övningar från sjukgymnasten som jag gör men hittills känns det inte som att de ger någon effekt. Ett av målen 2021 är helt klart att återställa min kropp efter graviditeterna och att åter igen känna mig stark i kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.