Wedding coming up…

Idag har dagen äntligen kommit, dagen som vi så länge har väntat på! Min kära Lillebror ska gifta sig och jag tillsammans med Carl-Johan kommer att vara Toastmadam/Toastmasters under kvällen, jag kan ju säg att vi satte den sista pusselbiten så sent som klockan åtta imorse! Vi har haft så många tankar och idéer till den här dagen och framförallt en idé har vi liksom vägrat att ge upp hoppet om även om det ganska länge kändes som att vi helt inte skulle få till den som vi önskat men nu ÄNTLIGEN känner jag att det här kommer att bli så himla bra!

Om tjugo minuter ska jag befinna mig hos frisören för håruppsättning (en tid som jag bokade så sent som IGÅR) så ni hör ju själva vilka tidsoptimister vi är, men huvudsaken är ju att vi i slutändan får ihop allt och det tror jag nog vi får! Jag ville egentligen bara tidsinställa detta inlägget för att bjuda på en sneak peek av min outfit som jag kommer att bära under dagen, både klänningen och scarfen är nya plagg som jag förhoppningsvis kommer hinna med att fotografera under dagen så att det kan bli ett outfitsinlägg inom kort…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.