Weekend i Köpenhamn

Weekend i Köpenhamn

Weekend i Köpenhamn

Ledsen för dålig uppdatering de senaste dagarna men vi drog nämligen på en liten weekend till Köpenhamn. Alltså jag har inte ens vågat nämna något om vår lilla ”getaway” för jag har varit så rädd för att hypa något. Ni med barn vet vad jag menar! Jag vet inte hur många gånger som vi tvingats ställa in våra planer för att barnen blivit sjuka. Hur som helst, sedan en tid tillbaks synkade vi kalendrarna med barnens mormor & morfar som så snällt har ställt upp och passat barnen här hemma. Alltså jag kan inte med ord beskriva vår tacksamhet. Jösses som vi behövde komma ifrån vardagen lite och faktiskt bara ägna tid åt varandra.

Tänk, TVÅ nätter på hotell!! Dagarna har spenderats åt lite sightseeing, lite shopping, restaurangbesök, långa sovmorgnar och dessutom har vi hunnit med en dejt med bästa vännerna. Jag kommer att leva på denna helgen länge! Nu ska vi runda av vår helg med en film i soffan sen är vi redo för en ny arbetsvecka!

Det var förresten alldeles underbart att komma hem till barnen igen! Det är helt sjukt hur mycket man saknar dem när man är iväg.

Mer uppdateringar imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.