When in Cannes

En outfit som jag och Linda passade på att ta när vi var på semester i Cannes tillsammans tidigare i sommar. Det var lättare sagt än gjort att klä sig i den värmen med en luftfuktighet som bokstavligen gjorde en dyngsur samtidigt som man skulle tänka på att bära amningsvänliga kläder, sista kvällen struntade jag dock i det sistnämnda och tog på mig outfiten jag bar på midsommarafton. En outfit som har kommit till att bli en av favoriterna, jag får inte nog av löst sittande blusar och inte heller av blommönster som verkligen gör sitt till en look.

Idag har jag åter igen varit hos läkaren, jag har så otroligt ont i mina höfter och igår kunde jag knappt gå upp för trappen utan att pausa mellan varje steg. Ska det verkligen vara så här? Jag har hört från flera av er att även ni haft värk i lederna efter att ni slutat amma men alltså det här är ju helt bisarrt. Det känns ju som att jag har värsta fotlossningen! Nu blev det visserligen mycket värre efter att jag envisades med att ut och springa igår, med facit i hand borde jag nog inte gjort det.

Foto: AleksJJ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.