Yogakläder och vikten av återhämtning

Yuman

Vikten av återhämtning

Sedan jag fick barn har jag verkligen förändrat synen på mycket här i livet. För det första har jag på riktigt fått känna av tacksamhet, jag är så oerhört tacksam över min lilla familj och mina närmsta. Förra året var ett ångestfyllt år som jag såhär i efterhand kan blicka tillbaks på och känna att jag rest mig starkare ur. Jag har utan att överdriva aldrig mått så dåligt som jag gjorde då. Rädslan över att Elsa skulle tagit skada av den dramatiska förlossningen och ovanpå det hela gipshistorien. Mamma behandlades för cancer och ovanpå det var det en rad övriga privata händelser som tyngde mina axlar. Äntligen känner jag mig stark igen och glad, jag är så glad och spänd på vad livet har att erbjuda. Men framförallt är jag tacksam. Ångesten finns kvar där ibland men den har inte övertaget.

Förra året gav mig dessutom en hel del insikter som jag tidigare hade svårt för att se. En av de insikterna är hur viktigt det är med återhämtning. Man ska leva sitt liv som man själv vill leva det. Jag har så länge jag kan minnas tagit åt mig av hur andra tycker att jag ska leva mitt liv. Jag har haft svårt för att säga nej och fått dåligt samvete om jag har behövt avstå från något. Idag har jag blivit bättre på att solla bort det som tar energi och göra saker som ger mig energi. Där är vi alla olika och för min del kan det handla om att prioritera egentid och ägna mig åt mina intressen snarare än att konstant ha en bokad kalender. Med det sagt så älskar jag när det händer saker men jag behöver en mix av allt. Träffa familjen, vara social med vännerna, träna, få lite egentid framför datorn.  Yogakläder

Yogakläder

Nu kom jag visst in på lite djupare samtalsämnen när jag i själva verket bara ville lyfta några fantastiskt sköna och snygga yogakläder. Jag älskar att klä mig bekvämt när jag går hemma och med det sagt vill jag fortfarande känna mig fin. Därför har jag i år valt att satsa lite extra på just sköna mjukis-set. Jag älskar dessutom att känna mig sportig när jag bara ska vara hemma så det här setet från Yuman (klick) har kommit till att bli en favorit. Yogan har dessutom väckt mitt intresse, att ta sig tid för reflektion och avkoppling. Det är så viktigt, man kan verkligen jobba med så mycket inifrån. Jag önskar att jag hade börjat med detta långt tidigare för det gör så mycket för välbefinnandet.    Yogakläder

Yogakläder: Yuman Togakläder

Jag såg att setet jag bär nu finns på rea fast i svart, nästan bud på att klicka hem även det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.