Löjromstoast & 40 års fest

Löjromstoast & 40 års fest

En bild jag missat att posta från i somras. Löjromstoast kan vara den godaste förrätten, så enkel men ändå så lyxig. Jag väljer nästan alltid Löjrom till förrätt när jag äter på restaurang. Det sker ju så sällan numer så när man väl är ute får man passa på.

Vi är i skrivande stund igång och planerar en eventuell 40 års fest och har tagit in ett förslag på meny så jag tyckte att bilden passade bra. Än är inte alla detaljer klara så jag vågar inte riktigt ropa hej än men till 95% är allt bestämt och ryms inom vår budget. Låt nu de sista pusselbitarna falla på plats så att vi kan skicka ut ”save the date”. Vi hade ju ingen Bröllopsfest eftersom vi beslutade oss för att lägga alla våra besparingar på en gigantisk resa istället. Ett beslut som jag är evigt tacksam över att vi tog där och då. Den resan bär jag för alltid med mig och den visade sig bli den mest perfekta mixen av upplevelser. En resa som hade varit svår att göra med barn eftersom det var lite mer av en äventyrsresa som jag för övrigt älskar och saknar att göra. Hur som helst, då beslöt vi oss även för att vi skulle bjuda in till en lite trevligare 40 års-fest för att kompensera för den uteblivna bröllopsfesten.

Tänk nu är vi här, maken har redan fyllt sina 40 år och jag gör det om ett halvår. Inte klokt vad tiden går. Det har inte varit helt lätt att hitta ett trevligt ”location” som dessutom ryms inom vår budget. Men det här stället som vi nu är i dialog med är magiskt vackert och precis exakt sådär som jag hade föreställt mig att vi skulle fira in vårt jubileum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.