Alla hjärtansdag och bröllopsplaner!!

IMG_9108

Det blir en del Slottsinlägg för tillfället men ni vet, jag älskar ju att fotografera och jag älskar dessutom att ge er tips på saker och ting som faller mig själv i smaken och det är väl knappast någon som kan ha undgått att jag ÄLSKAR att bo på slott?

Ibland undrar jag om jag är född i fel tidsepok och rent av i fel familj för jag känner mig sådär ”hemma” i slottsmiljön som annars är väldigt långt ifrån hur jag själv har vuxit upp, jag vet inte riktigt vart den här dragningskraften kommer ifrån men jag skulle lika gärna kunna vara en grevinna och leva som en kunglighet. Haha, skämtosido!

IMG_9112IMG_9153

IMG_9128

IMG_9120 IMG_9121

Maten på Kronovalls Vinslott är fullkomligt magisk, tuggorna bokstavligt talat smälte i munnen och trots att portionerna för min del var något för stora (med tanke på att vi åt 5-rätters) slukade jag precis allt som så fint hade dukades upp på mina tallrikar. Det slutade helt enkelt med att jag fick knäppa upp byxorna för att ens få plats med efterrätten, med andra ord fick kocken absolut högsta betyg!

IMG_9125

IMG_9132 IMG_9134 IMG_9139 IMG_9141 IMG_9146 IMG_9150Den här vistelsen var inte bara en alla ♥-dag getaway, vi hade även avsatt den här helgen till att ta beslut om vi i år ska investera i ett bröllop (även om vi kanske är lite sent ute med tanke på all planering som krävs, vi vill nämligen gifta oss redan i år i sådana fall) och som många kanske redan har misstänkt är drömmen för mig att hålla bröllopsfesten på ett slott och Kronovalls Vinslott hör ju till ett av favoriterna i raden så därför ville jag ta med mig min fästman för att reka området och slutligen komma fram till ett beslut.

Kronsvalls Vinslott uppfyller verkligen alla mina krav till det perfekta Slottsbröllopet: vackert beläget och fantastisk miljö, tidstypiskt bevarat, underbar mat och väldigt hög servicenivå. Den dagen jag gifter mig vill jag känna mig som en prinsessa och det hade jag utan tvekan gjort om bröllopet hade hållits på Kronovall!

Jag känner många som har gift sig på just detta slottet och precis alla har givit sina absolut varmaste rekommendationer så OM det nu bli bröllop för vår del ligger detta slottet absolut bland de högst rankade på listan.

IMG_9155

IMG_9017

IMG_9020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.