…and so we were married

Ett år som förlovade och tre månader som gifta, jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är som har vunnit den här mannens hjärta!

Som många redan vet gifte vi oss i all hemlighet för exakt tre månader sedan och jag kan med handen på hjärtat säg att det är den lyckligaste dagen i mitt liv, det var så otroligt surrealistiskt och även om allt var planerat in i minsta detalj så kunde jag aldrig föreställa mig hur underbart romantiskt det skulle bli. Hela resan som vi genomförde var ett enda stort äventyr och vi levde i princip på adrenalinkickar från dag ett, en resa jag är så otrolig glad över att vi förverkligade och en resa som verkligen representerar oss två.

Inför resan investerade vi i en GoPro-kamera i syfte att föreviga så många ögonblick som möjligt, planen var att sätta ihop en film där vi inte bara delar med oss av vårt äventyr utan även avslöjar att vi gift oss. Det här är alltså filmen som våra familjer fick se när vi kom hem och det var också genom filmen som de fick veta att vi gift oss. Häng med på vår roadtrip längst med Sydafrikas kust, fascineras av den fantastiska gorilla-familjen i Rwanda’s djupaste djungel, imponeras av storslagenheten i Dubai och njut av paradisomgivningen på Maldiverna för att sist men inte minst få er en sneak peek från vårt bröllop. Låten som spelas under bröllopet (Bach-air on a G String) är låten som vi valde att gå in till i Kapellet, en låt som verkligen berör och som än idag ger mig gåshud.

För er som är nyfikna på och vill veta mer om de olika resmålen kan ni under kategorin ”resor” högst upp i menyn läsa mer om respektive destination, jag har bara en sak att säga och det är att om ni inte redan har varit på Maldiverna så är det ett MÅSTE att uppleva under sin livstid. Det är paradiset på jorden!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.