Äntligen väder för loafers

loafers

Äntligen väder för loafers

Det går inte att beskriva med ord hur skönt det är att äntligen sortera bort vinterkläderna här hemma. Vinterkläder och barn är lika med KAOS här hemma, vi har inte tillräckligt med plats för så mycket ytterplagg. Nu har jag äntligen tvättat upp barnens overaller och hängt undan dem i källaren, ljuvligt! Det är fortfarande lite kallt men jag smygstartade och invigde loafers-säsongen för någon helg sedan.

Jag är fortfarande lika kär i mina Gucci-loafers som jag var när jag köpte dem, de är så sköna och kan stylas till en rad olika outfits. I år vågade jag mig på att bära dem med strumpor i vilket jag aldrig gjort förut, tyckte det blev superfint. Jag har äntligen hittat ett par strumpor som är fina och dessutom verkar hålla, annars upplever jag att strumpor gärna slits ganska snabbt och dessutom kasar. Jeansen är nya och kommer från Zara, tröjan är gammal och kommer från Gestuz.

Gestuz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.