Årets första Våroutfit

Våroutfit

Årets första Våroutfit

Wow så mycket energi man fick i helgen bara av att solen tittade fram! Jag var snabb med att plocka fram både sneakers, kappa och brillor men även om det var soligt blev det nästan lite för kallt. Snart så, då åker vårplaggen fram för gott! Jag passade även på att inviga mina nya jeans från Jeanerica, äntligen har jag hittat en jeansmodell som jag är kär i! Tycker det är så snyggt med fickorna fram till på denna modellen, lite 70-tal. Jag har även köpt mig en liten ”plåster på såren – present” i form av ett nytt bälte som blev så fint till jeansen. Helt klart en våroutfit som jag kommer att bära ofta i år…

 Våroutfit

Jeans: Jeanerica / Polotröja: Stenströms / Bälte: Celine / Sneakers: Philippe Model Paris / Kappa: Caliss / Väska: Mulberry / Brillor: Chanel

Våroutfit Celine bälte

One comment on “Årets första Våroutfit

  1. Åh så härligt med sneakers på bara gator 🙏🏼 Här i södra Norrland ligger snön kvar och gatorna isiga men sakta men säkert smälter det bort ❄️🌱

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.