Armani Caffe i Cannes

Jag älskar när ett ställe faktiskt överträffar förväntningarna man har innan man besöker det! Direkt när jag fick syn på cafét ovan blev min make skeptisk och vägrade till en början joina mig, det var med nöd och näppe som jag slutligen övertalade honom om att det var en alldeles briljant idé att runda av vår promenad längst La Croisette med en drink på självaste Armani’s egna café!

Jag beställde in en Armani Fizz (kostade 13€) och maken valde någon “spicy ginger drink”, inte nog med att drinkarna var alldeles ljuvliga (då ska det poängteras att jag inte är någon “drinkmänniska”) så fick man dessutom in en varsin tallrik med små underbart goda appretivos samt en skål med oliver och lite chips som var inkluderat i drinkpriset! Helt klart ett café man bör besöka, det var en ren fröjd att sitta där och spana in alla olika människor som kom och gick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.