AW på Hipp

Min fredagskväll blev väldigt lugn, jag och Linda möttes först upp i fotobutiken för att sedan gå vidare mot Hipp och avnjuta premiären av deras Afterwork. Vi hade dock inte bokat något bord så vi fick först en något sämre ståplats innan vi tog modet till att tränga in oss vid ett redan ockuperat bord. Efter ett glas vin drog vi oss vidare hem till Linda för att chilla i soffan resten av kvällen, jag tänkte från början möta upp CJ och hans vänner men när de slutligen hamnade på Möllan kände jag att energin tog slut så jag kastade in handduken och var väl hemma redan vid halv elva eller liknande…

Nu ska vi alldeles strax hålla lite lunchbjudning för våra föräldrar som kommer hit för att fira CJ’s födelsedag lite sådär i förskott så det är väl lika bra att dra igång för just nu sitter jag i morgonrocken vilket kanske inte är en lämplig klädsel för idag.

IMG_0915

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.