Barnkalas på Dino Lekland

Det var en nöjd 2-åring som bokstavligen däckade i sängen vid halv åtta igårkväll, till två trötta föräldrars stora glädje!

Wow vilket barnkalas Ludwig fick! Vi valde att ha hans kalas på Dino Lekland och kombinerade det med leklandet som heter Mini City som ligger inne på Entré här i Malmö. Ludwig har nämligen blivit alldeles förälskad i dinosaurier och springer konstant omkring här hemma och ryter som en T-Rex så det var givet att han skulle få ett ”dinosaurie-kalas”. Vi bokade kalasrummet som heter Jurasik och det levde verkligen upp till sitt namn, ni ser ju själva på bilderna. Det var som att kliva in i en scen från en av Jurassic Park-filerna, wow alltså! Rummet var mycket större än vad jag hade förväntat mig och rymde alla barnen (Ludwig hade bjudit in 11 kompisar varav 3 dessvärre lämnade återbud pga sjukdom) och föräldrar samt hela tre barnvagnar.

Kalaset inleddes med popcorn och saft tätt följt av korv med bröd för att sedan rundas av med kladdkaka. Vi hade även beställt kladdkaka till föräldrarna vilket jag varmt kan rekommendera er att göra för det krävs en del energi när man sedan ska springa omkring med barnen inne på leklandet. Själva kalaset varar i 50 min och det var ungefär så länge som barnen klarade av att sitta stilla, där efter blev det fri lek inne på Dino Lekland samt på Mini City.

Kalaset som vi hade bokat med priser och vad som ingår finner ni här (klick). Det här var verkligen den perfekta lösningen när man vill slippa stöket efter ett kalasgäng där hemma och när man som oss faktiskt inte har plats till att ha ett barnkalas, dessutom blir barnen rejält ”rastade” efter att ha sprungit omkring bland alla aktiviteter som ett lekland erbjuder så man kan räkna med en lugn kväll efteråt.

Ludwig verkade trivas med att sitta på ”tronen” där han hade uppsikt över alla sina kompisar, vår stora kille! Tänk att han redan har fyllt 2 år, jag kan inte riktigt förstå det.

Kompisen Selma hade kommit hela vägen från Danmark för att fira sin kompis Ludwig, oj som hon har vuxit. Jag minns när vi träffades och barnen inte ens kunde krypa och nu har de blivit små mini-människor med egna viljor!

Elsa fick hänga med på kalaset i bärselen och sov i princip hela tiden, lite svårt när man inte har någon barnvakt för helst hade jag undvikit att ha henne där eftersom hon är så liten men det gick i vart fall bra. Däremot kunde inte jag springa omkring med Ludwig inne på leklanden vilket jag mer än gärna hade gjort…

Det kändes otroligt lyxigt att lämna detta stöket och slippa städa upp! Ett vinnande koncept om ni frågar mig och jag kan varmt rekommendera er att boka barnkalas på ett Lekland.

Dino Lekland ligger i anslutning till T-Rex restaurang där man får känslan av att infinna sig i en djungel fylld med dinosaurier, en upplevelse i sig bara det och perfekt att kombinera en middag i samband med att man besöker leklandet.

Vi valde att även inkludera Mini City i kalaset, ett lekland som är uppbyggt som en miniatyr-stad där barnen kan gå in i olika rum och leka. Här kan de leka frisör, bilmekaniker, läkare mm. Så roligt koncept!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.