Behöver du överlåta ditt abonnemang?

-reklam för Remedla.se-

Behöver du överlåta ditt abonnemang eller medlemskap?

I så fall ska ni spana in Remedla.se vars affärsidé är att främja andrahands-handel inom affärsvärlden i Norden. På riktigt, det här är så smart för alla parter. Jag menar, hur många gånger har man inte själv betalat för ett medlemskap som man kanske inte haft användning för under en period. Jag har gjort det under båda mina graviditeter som satte stopp för i princip all fysisk aktivitet. Så irriterande och sånt slöseri. Jag är verkligen en förespråkare av att sälja vidare och har redan anammat det när det kommer till kläder och prylar.

Remedla finns idag enbart i Sverige men under 2022 / 2023 kommer Remedlas tjänster att lanseras även i Norge, Finland och Danmark. Remedla har riktat in sig på 6 kategorier. Träning & hälsa, fordon, fastigheter, it, företag och övrigt avtal. Så om ni har ett avtal eller medlemskap som ni inte använder? Ja, då ska ni definitivt annonsera ut det på Remedla.se! Där finns det tusentals registrerade som ser fördelen med att ta över ditt avtal.

Nedan ser ni några exempel på annonser som finns registrerade på Remedla. Man kan enkelt söka bland Remedlas annonser och man kan även klicka sig fram via olika kategorier vilket gör att det blir enkelt att navigera sig.

Överlåta abonnemang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.