Blå Lagunen

Äntligen en lugn stund, de senaste dagarna har varit fullspäckade från tidig morgon tills mitt i natten. Med andra ord har jag inte fått min skönhetssömn på några dagar nu och det känns vill jag lova, just nu är vi i Reykjavik där vi spenderar sista kvällen men jag måste säga att jag vart inte alls särskilt begistrad över staden så jag valde att smita hem till hotellet lite tidigare så här ligger jag nu och är fullständigt redo att krypa till kojs trots att klockan ännu inte slagit 21:00.

Jag har upplevt så otroligt mycket på denna semestern, den ena dagen har hela tiden överträffat den andra och att Island hade en sådan skiftande natur var faktiskt främmande för mig.

Vi fick hur som helst ett väldigt bra avslut (på denna intensiva resan) med några timmars avkoppling vid Blå Lagunen, det vart helt fantastiskt härligt att krypa ner i den mjölkaktiga poolen efter att ha avnjutit en tvårätters middag på områdets restaurang. Jag åt lax till förrätt och Catfish (vad heter den på svenska?) till huvudrätt, fisken här på Island har verkligen levererat!

DSC_1301

DSC_1302

DSC_1304

DSC_1308

DSC_1385

DSC_1340Det är helt ofattbart hur ett landskap kan se ut så här, i bakgrunden kan ni sen en liten skymtning av de stora lavablocken, tänk att allt det en gång i tiden har varit glödande lava som runnit ut över ön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.