Brofästet i Limhamn

Brofästet i Limhamn

Brofästet i Limhamn

Helgen innan vi for på semester gjorde vi en liten dagsutflykt till brofästet i Limhamn. Jag älskar att vi har närheten till så många locations här i Malmö. Perfekt avstånd när man ska iväg med två kids. Om ni inte redan har besökt utsiktsplatsen som ligger mellan Limhamn och Bunkeflostrand kan jag varmt rekommendera er att göra det. Om man går ner för trappan och sedan följer grusvägen till vänster kommer man slutligen hit. Någon har byggt den här bänken mitt ute bland stenarna och det är så mysigt att sitta här och njuta av en picknick. Vi köpte med oss lite frukt som vi åt. Man får hjälpa barnen över för det är lite farligt för dem att själva klättra på stenarna.

Idag är vi alla lediga och dagen till ära ska vi åka till Miljögården och titta på uterumsmöbler följt av ett besök på Plantagen för att köpa gödsel och blomjord. Mina Dahlior ska ner i rabatterna och oj som jag längtar. Tro det eller ej men jag har lyckats övervintra alla mina Dahlior från förra året. Jag var först beredd på att kasta knölarna eftersom det tog så lång tid innan de kom upp så jag trodde att de strukit med. Tack vara maken gav jag dem lite längre tid och plötsligt kom sugrötterna och till sist även det gröna. Ett tips är att förkultivera knölarna i plastpåsar för då ser man om det kommer sugrötter och således vet att de har klarat sig. Så surt om man planterar dem i rabatten och sedan kommer det inga blommor…

Brofästet i Limhamn Utsiktsplats Brofästet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.