Business meeting in Como

Nu äntligen har jag hunnit redigera outfits-bilderna från när vi var i Como på affärsmöte, ni vet då jag drabbades av akut magsjuka och i princip låg sängliggandes och spydde hela vistelsen. Jag fick bokstavligt talat smita ifrån mitt i mötet och leta upp första bästa toalett där jag sedan stod hängandes över vasken med ett illamående som inte går att beskriva med ord, lyckligt nog fick jag inget kräkanfall just där och då men det var ta mig tusan inte långt ifrån! Kan ni förstå att jag sen lyckades lägga på världens största poker face för att i all hast knäppa av dessa outfits-bilderna? Cred till mig för jag ser faktiskt inte alls sjuk ut! Jag trodde att bilderna skulle bli kaos!

Vad tycker ni förresten om att bära jeans på ett affärsmöte? Beroende på vad det är för möte tycker jag att om man bara ser till at ”dressa upp” jeansen så är det okej, givetvis måste det vara ett par diskreta jeans utan håligheter eller udda tvätt. Ett par jeans med hög midja inger dessutom en mer sofistikerad look och känns om inget annat mer dressat än ett par jeans med lägre midja. I Italien som är känt för att vara lite av modets mecka tyckte jag också att det kändes helt rätt att bära en blommig skjorta, något jag definitivt hade undvikit om mötet hade ägt rum i Sverige, likaså att bära en skrikig monogramväska vilket i Italien snarare inger status när det kommer till affärssituationer.

Köp outfiten:

       – innehåller affiliatelänkar

Foto: Linda 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.