Dan före dopparedan

Dan före dopparedan

Jag kan inte riktigt förstå att det redan är dan före dopparedan. Julafton imorgon och det ser jag verkligen fram emot. Vi ska fira här hemma tillsammans med våra föräldrar, precis som jag vill ha det. Det känns som att vi har allt under kontroll och lugnet börjar äntligen infinna sig, vi körde en ”inköpsrunda” inom Fiskrökeriet och Ica tidigare idag. Det blir som vanligt knytkalas och vi har inte helt oväntat outsourcat allt som kräver lite mer tillagning såsom köttbullar och Janssons. Man får ju vara smart! Sen har vi snälla föräldrar som mer än gärna bidrar med sina insatser i köket. Imorgon ska vi i princip bara fixa till oss och duka bordet sen är vi redo för julafton…vi har till och med strykit kläderna idag för att minimera jobbet imorgon.

Jag har tyvärr inte varit helt på G efter operationen så allt går liksom i slow motion. Frustrerande för någon som mig som annars gör tusen saker samtidigt! Igår pratade jag med läkaren och operationen hade gått bra. Jag blev nämligen lite orolig eftersom smärtan tilltog ganska kraftigt under dagen men det var visst normalt. Fick rekommenderat att ta smärtstillande kontinuerligt var sjätte timme vilket jag inte hade gjort. Jag tänkte snarare att jag bara skulle ta tabletter när det gjorde för ont. Nu har jag tagit två alvedon och en Ibumetin var sjätte timme och det känns lite bättre. Det stramar dock något enormt och det känns nästan som att jag har en tagg som sticker mig på insidan av magen. Riktigt oskönt! Men det känns som att det är på rätt väg med läkningen i alla fall. Byxorna som jag hade tänkt ha på mig imorgon kommer jag dock inte kunna knäppa, det hade jag inte alls tänkt på så vi får se….jag får kanske gå omkring i pyjamasbyxor hela dagen. Hehe!

Pardörr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.