dresscode: smoking with a twist

Åhh va jag älskar att klä upp mig, det kan vara bland det roligaste som finns. CJ brukar säga till mig att jag är en ”riktig tjej-tjej” och att det är något som han verkligen tycker om med mig och ta mig tusan, han har rätt! Det där med att få håret fixat, lägga en fin makeup och framförallt att matcha olika outfits är en av mina största hobbys så ni kan ju bara tänka er lyckan när jag såg att det var klädkod ”smoking with a twist” på inbjudan till invigningen av Malmö Live.

Klänningen jag bar har jag endast använt en gång tidigare så den kom väl till användning, håret fick jag stylat av Honey I’m Home och i övrigt valde jag att bära silvriga smycken i form av örhängen och armbandsur. Nåväl, det kommer såklart fler bilder både på klänningen och frisyren för det där med att fotografera är ju ett annat intresse som jag verkligen brinner för och tar varje tillfälle till att utöva.

IMG_6477

IMG_6467

IMG_6456

IMG_6460

IMG_6461

IMG_6439

IMG_6446

IMG_6448

Foto: Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.