Elsa 3 år

Elsa 3 år

Elsa 3 år

Idag fyller hon 3 år, vår starka tjej! Vi firade henne redan igår och kalaset blev så himla lyckat. Jag var lite orolig över hur vi skulle få ihop allt eftersom Calle var på julfest med jobbet med övernattning mellan fredagen och lördagen så jag fick styra med allt själv. Vi fick dock hjälp utav både mor- och farföräldrar och utan dem hade jag nog fått en hjärtinfarkt. Mamma & Jocke var på plats redan i fredags och sov över så de tog barnen hela lördagen så att jag kunde köra iväg och handla samt förbereda här hemma. Svärmor hjälpte till med maten som blev en tiopoängare, wow så gott allt var! Att vi alla dessutom kunde sitta vid ett och samma bord gjorde middagen så mysig, jag är så glad att vi äntligen köpt ett större matbord.

Elsa 3 år Födelsedagspynt

Kalaset började med tårtkalas, jag hade beställt en rosa prinsesstårta som jag missade att fotografera. Sen blev det presentöppning och slutligen rundade vi av med en pagmiddag! födelsedagskalas

Den söta  klänningen fick Elsa i present från mormor & morfar och den är en sann prinsessklänning. Köpt på Zara.Syskonkärlek Kalas

Nu är Calle på simskola med Ludwig och jag och Elsa ska förbereda inför det årliga pepparkakshus-bygget och sen kommer julgranen levererad under dagen. Det kommer bli en mysig födelsedag med juliga inslag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.