En lugn start på dagen…

Besvikelsen när man inser att floristen har valt fel färg på två av tulpanerna, jag skulle ju enbart ha den ljusrosa varianten men fick även en vit och en lite mörkare rosa tulpan. Nåväl, blommorna är ju vackra ändå men bilderna blir inte som jag hade tänkt mig!

Jag är så galet trött efter en hemsk natt, Elsa vaknade varannan timme för att äta och när hon vaknade vid fyra-tiden hade hon magknip och kunde inte alls komma till ro och somna igen. Det tog en timme innan hon slutligen slumrade vid mitt bröst, hon vaknade såklart så fort jag la ner henne i nestet men vi lyckades till slut få henne att somna även där. Idag ska jag köpa nya Sempers-droppar och se om det hjälper för jag upplever att hon konstant har lite ont i magen igen, vi slutade med alla dropparna när flaskan var slut men det var nog inte helt klokt.

Nu sitter jag här och äter (dricker) min frukost i lugn och ro, Elsa ligger på mattan och jollrar. Dagens lugnaste stund. Igår vände hon sig för första gången från mage till rygg och först tänkte jag att det kanske bara var ren “tur” men idag gjorde hon det igen. Vår starka lilla tjej! Jag har dessvärre inte skrivit ner när Ludwig vände sig från mage till rygg, det vore kul att jämföra deras utveckling men just det steget hade jag missat att notera. I övrigt är jag fortfarande förkyld och har känningar i halsen, nu får det gärna vända snart så att vi får lov att vara friska i familjen. Elsa är också förkyld och man riktigt hör hur slemmig hon är i halsen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.