En outfit i jordnära toner

Hur underbart var det att solen tittade fram häromdagen? Nu är det åter igen regn och rusk i Malmö vilket också gör det betydligt svårare att ta bilder, det är konstant mörkt ute! En utmaning för oss som bloggar! Jag hann i vart fall knäppa av denna outfiten när vi passade på att ta en liten promenad i parken när vi var inne i stan, något vi borde göra betydligt oftare och något som verkligen uppskattas av Ludwig som nyfiket spanar in alla änder i vattnet.

Jag fullkomligt älskar denna färgskalan, kamel, mullvard, brunt och lite inslag av blått! Jackan har jag fått så otroligt många frågor kring och nu finns den på rea så passa på att investera i en jacka som kommer hänga med er livet ut. Sammetsbyxan blev ett trendigt inslag i min klassiska garderob och jag älskar den, så otroligt sköna att ha på sig och de gör verkligen sitt till outfiten! Jag är även så nöjd med min nyinköpta mössa som jag hittade på Illums klubbdagar, ett för mig nytt varumärke.

Nu ska jag alldeles strax bege mig på ett spinningpass, jag hoppas innerligt att jag lyckas haffa en av drop-in tiderna för passet är fullt, en klassiker så här efter nyår och alla löften som har ingåtts. Killarna steg precis upp här (klockan är 10:00) så jag har haft lite egentid framför datorn och fixat med en fotobok som jag gör till Ludwig, han ska få den som en försenad födelsedagspresent. Jag och Ludwig  var uppe redan vid halv sju imorse sen blev han trött igen vid halv nio så han fick ta en liten lur tillsammans med pappan. han är så enormt energisk för tillfället och sitter inte still en sekund, han kryper maraton genom hela huset och det gäller minst sagt att ha koll på honom för han reser sig mot allt vilket också innebär att han trillar och slår sig…

Jacka: Newhouse / Halsduk: Newhouse / Byxa: Newhouse / Stövletter: Footlight / Mössa: Natures Collection

2 comments on “En outfit i jordnära toner

  1. Nej Mata inte ankorna med bröd,De dör av det, malmö har problem med alla som ger bröd till ankorna. Det står skyltar uppsatta vad man ska mata dem med, kommer inte ihåg vad det var med typ vetekross eller nåt sånt ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.